Tortownica z Wyjmowanym Dnem PERFORMANCE - 20 cm / Tala

10A10647
75,00 zł
Ilość
W magazynie 1 Przedmiot
Ostatnie sztuki w magazynie

Szacowany czas wysyłki wynosi 1-2 dni robocze.
  • Szybka wysyłka Szybka wysyłka
  • Bezpieczne płatności Bezpieczne płatności
  • Gwarancja jakości Gwarancja jakości
  • 14 dni na zwrot towaru 14 dni na zwrot towaru
Masz pytania dotyczące tego produktu? Skontaktuj się z nami.
Opis

Ultratrwała, ciężka i bardzo solidna tortownica marki Tala. Tortownica z wyjmowanym dnem i szczelnym zatrzaskiem.

Tortownica wykonana jest ze stali o grubości 1 mm pokrytej wyjątkowo trwałą, 6-warstwową powłoką nieprzywieralną, która jest odporna na zarysowania.

Taka budowa formy zapewnia równomierne rozprowadzanie ciepła, a ciasto po wyjęciu nie traci kształtu. Posiada metalowy zatrzask zapewniający szczelność formy.

Wykonana jest z najwyższą starannością w celu zapewnienia, każdemu piekarzowi, maksymalnej niezawodności i wytrzymałości. Każda forma jest wzmocniona unikalnym systemem, którego konstrukcja zapewnia, że jest to jedna z najbardziej wytrzymałych kolekcji form i blach do pieczenia, dostępnych na rynku.

Kupno form do domu, z kolekcji Performance f. Tala, gwarantuje, że inwestuje się w trwały, wartościowy sprzęt kuchenny, który powstał przy wykorzystaniu najnowszych osiągnięć technologicznych. Dzięki niemu można oczekiwać gwarancji doskonałych wyników podczas tworzenia wypieków.

Forma jest przeznaczona zarówno dla początkujących, jak i profesjonalistów.

Przeznaczona do użytku w piekarnikach w temperaturze do 240oC.

Formę można myć w zmywarce i używać w zamrażarce.

Tala to jedna z najstarszych (istnieje od 1899 r.) i najbardziej cenionych przez kucharzy marek brytyjskich produkujących akcesoria do pieczenia.

Wymiary: 20 x 7 cm [śr. x wys.]

Waga: 0.52 kg

Materiał: stal węglowa

Kolekcja: Performance

Kolor: czarny

Producent: Tala

Szczegóły produktu
Tala
10A10647
5012904106479
Informacje GPSR

Producent: Tala

Dayes B.V
Innovatie 1
6921 BA Duiven, Holandia
sales@dayes.eu

Zobacz również: